Persondata

Det vi hidtil har kendt som en eksisterende persondatalov bliver fra maj 2018 erstattet af en Persondataforordning. Som sådan er det ikke noget nyt, men for at skærpe beskyttelsen af privatpersoner og deres persondata, er der vedtaget flere og nye regler.

I al sin enkelthed handler det om, hvordan vi håndterer persondata på vores kunder og selvfølgelig også vores medarbejdere. EU-persondataforordningen kræver bl.a. at al registrering og behandling af personoplysninger sker udfra en vurdering af hvad data skal bruges til og hvor længe det er aktuelt. Det skal samtidig være tydeligt hvem data behandles af, og hvilke oplysninger en virksomhed har på deres kunder.

Hos N.O. Jensen A/S tager vi EU-persondataforordningen meget alvorligt. Vi er derfor i fuld gang med at indhente samtykkeerklæringer på samtlige af vores kunder, så vi dermed sikrer at vi kun kontakter dem, der ønsker at blive kontaktet af os, og samtidig at vi gør det helt lovligt.

Du kan se vores samtykkeerklæring her

Vi har ved samme lejlighed opdateret vores privatlivspolitik, som er din garanti for, hvordan vi behandler dine data. Her beskriver vi, hvilke data vi gemmer på dig som kunde, hvor længe vi gemmer det, hvem vi videresender dine oplysninger til, hvorfor og hvad de bruges til. Bemærk at privatlivspolitikken er opdateret pr. 20. april 2018.

Du kan læse vores privatlivspolitik hér

Vil du generelt gerne læse mere information omkring forordningen, så kan du finde masser af informationer hér

Giv samtykke nu

Persondataforordningen i korte træk

Vi indsamler data på dig som kunde - og den nye forordning gør det muligt for dig at gennemskue, hvilke oplysninger du er registreret med.

Som udgangspunkt er der informationer, som vi ikke må registrere på dig fordi det simpelthen ikke er noget, der har betydning for at vi kan sælge eller reparere din bil. Eksempelvis kan dette være racemæssig- eller etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning og lign.

Der findes også informationer om dig som kunde, som vi gerne må dele uden at du giver dit samtykke hertil. Eks. er det et krav for salg af bil, at der indgås en slutseddel. De informationer vi beder om her, er altså en del af et behandlingsgrundlag, og er dermed ikke omfattet af loven om at indhente samtykke.

Har du spørgsmål vedr. forordningen er du velkommen til at kontakte vores marketingafdeling på telefon 9631 6657 eller via mail sj@no-jensen.dk

Udover at dit samtykke har stor betydning for os, så har det faktisk også for dig. Uden dit samtykke må vi nemlig ikke give dig gængs information om eks. service, karrosseri-inspektion og lign. som har betydning for din bils opretholdelse af stand og i forhold til service og garanti. 

Det er vigtigt for os at påpege, at du til enhver tid kan bede om indsigt i, hvilke informationer vi har registreret på dig, og du kan samtidig også altid trække dit samtykke helt eller delvist tilbage.